Miksi puhetta ei kuulu?


Miten ymmärrän lastani, kun puheen kanssa on haastetta ja yhteinen kommunikaatio on vaikeaa? Miten voisin tukea lapseni puheenkehitystä?


Haluaisitko jakaa ajatuksia vertaistukiryhmässä? MLL:n Kangasalan yhdistys aloittaa aivan uuden vertaistukiryhmän vanhemmille, joiden lapsella on puheen viivästymä. Mitään diagnooseja ei tarvitse olla, vaan mukaan voi tulla ihan vain siinäkin tapauksessa, että epäilee lapsella puheen kehityksen viivästymää.


Ryhmän vetäjänä toimii Sanna Laine-Sinisalo, erityisen 5-vuotiaan pojan äiti ja lastenohjaaja. 20 vuoden työkokemus on opettanut paljon, mutta suurin haaste on ollut oman pojan puheenviivästymä. Arjen haasteet ja vaikeudet kun ei yhteistä kieltä ole ollut sekä huoli kuinka selvitään vaikkei lapsi aina tule ymmärretyksi. 


Ryhmä kokoontuu ainakin aluksi noin kerran kuukaudessa Suoraman entisen kirjaston tiloissa, os. Kyötikkäläntie 12 (kulku Suoramantien päädystä). 

Ensimmäinen tapaaminen pidetään tiistaina 26.10.2021 klo 18 (kesto n. 1,5 h). Osallistuthan ilman lapsia. Valitettavasti lastenhoitoa emme pysty tarjoamaan. Joillakin kerroilla voidaan osallistujien halutessa pitää yhteinen kerta lasten kanssa.

 Ilmoittaudu oheisella lomakkeella mahdollisimman pian.

Tiedustelut: mllkangasala@gmail.com