MLL:n Kangasalan yhdistys toimii kangasalalaisten lasten ja perheiden hyväksi.

Mitä teemme?

Paikallisyhdistyksemme on jo lähes sata vuotta ajanut lapsiperheiden asiaa Kangasalla. Toimintamme on aktiivista ja kehittyvää ja ehkä juuri siksi olemmekin yksi Suomen jäsenmäärältään suurimmista paikallisyhdistyksistä.

Tulevina vuosina haluamme monipuolistaa toimintaamme entisestään ja huomata paremmin myös koululaiset ja nuoret, sekä heidän perheensä.

MLL:n toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja yhdessä tekemiseen. Omien vapaaehtoistemme lisäksi meille ovat tärkeitä useat paikalliset yhteistyökumppanimme.

Lue lisää toiminnastamme täältä!

Kuka tekee?

MLL:n paikallisten tapahtumien ja toiminnan taustalta löytyy joukko lasten asioista innostuvia vanhempia. Tekeviä käsiä ja luotettavia aikuisia tarvitaan kaiken MLL:n paikallisen toiminnan pyörittämiseen. Jokainen satunnaisesti tai säännöllisemmin toimintaan osallistuva vapaaehtoinen on meille kullan arvoinen. Jos lasten asiat ovat sydäntäsi lähellä ja haluat kantaa kortesi kekoon, tervetuloa mukaan toimintaan vähän, tai vähän enemmän, oman aikataulusi mukaan.

Voit tukea paikallista toimintaa myös liittymällä yhdistyksemme jäseneksi.