Touhutunnit


Touhutunnit jatkuvat taas syksyllä 2023. Syyskausi starttaa sunnuntaina 3.9.2023. Tervetuloa mukaan!

Mahdolliset yksittäiset perutut kerrat ilmoitetaan Facebook-ryhmästämme MLL Kangasala


Tenavien touhutunti on kaikenlaista mukavaa; kiipeilyä, hyppelyä, palloilua, juoksemista, roikkumista - vapaamuotoista touhuamista isolla T:llä! Koulujen jumppasalit tarjoavat mainion mahdollisuuden monenlaiseen liikuntaan lasten kanssa.

Tulettehan paikalle vain terveenä ja huolehditte käsien pesusta ennen ja jälkeen tunnin. Kiitos!


Lukuvuoden 2023-2024 touhutunnit

Ruutanan monitoimitalon salissa sunnuntaisin klo 16-17

Liuksialan koulun sali sunnuntaisin klo 16.30-17.30 

Huutijärven koulun liikuntasali sunnuntaisin klo 16.30-17.30 


Touhutunnit pyörivät pääsääntöisesti koulujen toiminta-aikoina. Mahdolliset muutokset (esim. touhutunnin peruuntuminen) ilmoitetaan MLL Kangasalan Facebook-ryhmässä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


Toiminta on maksutonta eikä tunneille tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Touhutunnit pidetään koulun liikuntasalissa. Kulku pukuhuoneiden kautta: Valitettavasti pukuhuoneiden ovet on pidettävä lukossa toiminnan ajan eli olethan ajoissa paikalla ja tarvittaessa koputa kuuluvasti oveen. 

Mukaan voivat osallistua kaikki alle kouluikäiset (suositus yli 2 v.) touhuavat tenavat touhumielisten aikuisseuralaistensa kanssa. Mukana on nähty isejä, äitejä, tätejä, setiä, mummoja, pappoja, kummeja jne!  Touhutunti on maksuton, joten tule mukaan iloiseen joukkoomme silloin kun sinulle sopii -  joka kerta, tai silloin tällöin.

Huom! Etsimme lisää vetäjiä mukaan touhutuntirinkiin! 

Vetäjän tehtävänä on avata ja sulkea ovet, laittaa välineet esille ja huolehtia, että kaikki keräävät tavarat yhdessä takaisin paikoilleen. Vetäjä seuraa päällisin puolin tunnin kulkua, mutta lapset ovat tunnilla vanhempien valvonnassa. Olisiko sinulla kiinnostusta tehtävään? Ota yhteyttä: mllkangasala[at]gmail.com