Lastenvaate- ja lelukirppis

Syksyn 2022 kirppispäivä on lauantaina 15.10. klo 10-12.30

Myyntipöytien varaus alkaa yhdistyksemme jäsenille la 24.9.2022 klo 10.00. Pöytiä voivat varata muut Kangasalla asuvat su 25.9. klo 18.00 lähtien. Vielä varasijapaikkoja tarjolla!

Paikallisyhdistyksemme varmasti suurin ja odotetuin tapahtuma  lienee kaksi kertaa vuodessa Pikkolan koululla järjestämämme Lastenvaate ja -lelukirppis.

Kerran keväällä ja kerran syksyllä täyttyvät Pikkolan koulun käytävät iloisesta pulinasta ja uuteen kotiin tarjolla olevista lastenvaatteista ja -tarvikkeista.

Kirppis on mainio mahdollisuus kierrättää vielä käyttökuntoiset lastentarvikkeet, mutta myös samalla mukava lapsiperheiden tapahtuma, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin.

Jättikirpparin lisäksi tapahtumassa on myös edulliseen hintaan herkkuja tarjoava kahvio, jonka tuotot menevät suoraan Kangasalan MLL:n paikallisyhdistyksen toimintaan.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Varaa itsellesi pöytä, ja tule mukaan myyjäksi - tai sitten vaan tekemään mahtavia löytöjä!  Myyjät voivat tuoda oman vaaterekin lisätilaksi myyntipöydän yhteyteen.

Pöydät on välillä varattu niin nopeasti, että jälleen etusijalla ovat yhdistyksen jäsenet ja sen jälkeen varauksia voivat tehdä muut kangasalalaiset myyjät. Myyntipöytiä tulee tarjolle n. 65. Vain yksi pöytävaraus per henkilö. Toivomme, että myyjät ovat paikalla koko myyntiajan.

Pöytähinnat: 5 €/jäsenet, 10 €/ei-jäsenet. Myyntipöydän yhteyteen voi tuoda oman vaaterekin.

Otamme muutaman ylimääräisen ilmoittautumisen peruutuspaikkoja varten ennen kuin suljemme lomakkeen. Varasijalle jääneille ilmoitetaan sähköpostilla mahdollisimman pian, viimeistään viikon sisällä lomakkeen sulkemisen jälkeen.

Jäseneksi kannattaa liittyä samantien, niin saat varmimmin varattua pöydän: Liity jäseneksi. Ota yhteyttä, mikäli et ehdi saada jäsenkorttia/laskua ennen kirppistä: mllkangasala(at)gmail.com.

Myyntipöytien varauslomake aukeaa yhdistyksemme jösenille la 24.9. klo 10.00 Muut Kangasalla asuvat voivat tehdä varauksia su 25.9. klo 18.00 alkaen.

HUOM! Tällä kertaa emme järjestä vaatekeräystä eli ethän tuo/jätä lahjoitusvaatteita koululle, kiitos!

Jäljellä enää varasijapaikkoja!