Jäsenyys

Jäsenet ovat MLL:n toiminnalle erittäin tärkeitä. Järjestöllä, jolla on paljon jäseniä, on myös enemmän vaikutusvaltaa.

MLL toimii valtakunnallisesti lasten ja perheiden hyvinvointia edistäen. Mannerheimin Lastensuojeluliitto on ollut pienen puolella jo vuodesta 1920. Lisää MLL:stä voit lukea täältä.

Jäsenet ovat erittäin tärkeitä myös MLL:n paikallisyhdistyksille. Jäseniä kuullaan paikallisen toiminnan suunnittelussa ja paikallisyhdistys saa toiminta-avustusta jäseniensä määrän mukaan.

MLL:n jäsenenä kuulut samalla oman asuinpaikkakuntasi paikallisyhdistykseen. Jäsenyys on henkilökohtainen, ja liityttyäsi saat henkilökohtaisen jäsenkortin.

Jäsenmaksullasi tuet MLL:n toimintaa sekä paikallisesti, että valtakunnallisesti.

Jäsenenä saat lukuisia etuja sekä MLL:n valtakunnallisilta yhteistyökumppaneilta, että Kangasalan yhdistyksemme paikallisilta yhteistyökumppaneilta.

Kangasalan paikallisyhdistyksen jäsenmaksu on 25 euroa / vuosi. Maksuun sisältyy myös MLL:n Lapsemme-lehti.

Lapsen ja nuoren jäsenyys

Myös lapsi voi huoltajan suostumuksella liittyä jäseneksi, maksutta. Lapsille ei valitettavasti toimiteta tällä hetkellä jäsenkortteja. 12 - 17 -vuotiaat saavat vuoden voimassa olevan MLL:n Euro<26-kortin. Heiltäkään ei peritä jäsenmaksua. Jäsenyysvuotta edeltäneenä vuonna 18 vuotta täyttäneet nuoret siirretään automaattisesti aikuisjäseniksi.

Lisätietoa nuorten jäsenyydestä saat MLL:n Nuortennetistä, jonka kautta nuoret voivat myös liittyä MLL:n jäseneksi.

Jäsenyys lahjaksi

Jos haluat antaa MLL:n jäsenyyden lahjaksi eli maksaa jäsenmaksun toisen henkilön puolesta, sekin on mahdollista. Jäseneksi liittäminen edellyttää kuitenkin aina lahjan saajan eli jäseneksi liitettävän henkilön antaman suostumuksen!

Jäsenkortti

Jäsenyys on voimassa muutaman arkipäivän kuluttua liittymisilmoituksen vastaanottamisesta. Noin kuuden viikon kuluttua jäsen saa postitse kirjallisen vahvistuksen jäsenyydestä sekä jäsenkortin. Vuoden alussa liittyville lähetetään jäsenkortti ja jäsenmaksulasku maaliskuussa ns. päälaskutuksen yhteydessä.

Liity jäseneksi tästä.