Kannatusjäsenyys

Yhdistyksemme on MLL:n suurin paikallisyhdistys. Olemme mukana lapsiperheiden arjessa järjestämällä mm. muskareita, perhekahviloita, touhutunteja, vertaistukiryhmiä, isä-lapsi –toimintaa ja kasvatusaiheisia luentoja.

Vapaaehtoistyöntekijämme ahertavat hyvän mielen palkalla. Tarvitsemme kuitenkin myös rahoitusta monipuolisen toiminnan järjestämiseksi. Olkaa tekin mukana edistämässä lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia!

Kannatusjäsenenä voitte olla mukana tukemassa tärkeää toimintaamme. Kannatusjäseneksi voivat alkaa oikeuskelpoiset yhteisöt (esimerkiksi yritykset ja rekisteröidyt yhdistykset). Kannatusjäsenyys on voimassa toistaiseksi, mutta jäsenyyden voi irtisanoa koska tahansa. Jäsenyys päättyy tällöin maksetun kalenterivuoden loppuun. Kannatusjäsenmaksun suuruutta (vähintään 100 €/kalenterivuosi) voi halutessaan muuttaa vaikka joka vuosi. 1.9. alkaen liittyville jäsenhinta puolitetaan ei tällöin loppuvuoden kannatusjäsenyys maksaa vain alk. 50 €.

Pidämme kannatusjäsentemme nimiä esillä verkkosivujemme etusivulla kannatusjäsenten suostumuksella koko jäsenajan. Voimme myös liittää mukaan kannatusjäsenen logon ja linkin verkkosivuille. Lisäksi kannatusjäsenet saavat kiitokseksi tukijatarran, jonka voi liimata kannatusjäsenen toimitiloihin osoitukseksi tärkeästä tuesta lasten ja lapsiperheiden hyväksi.

Haluatteko lisätietoja? Järjestösihteerimme Stiina Lahikainen (puh. 044 700 5550, s-posti: mllkangasala@gmail.com) vastailee mielellään kysymyksiinne.

LIITTYMINEN KANNATUSJÄSENEKSI

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.