Liity jäseneksi

Yhdistyksemme jäsenmaksu on 25 euroa / vuosi. Maksuun sisältyy myös Lapsemme-lehti. Tarkempia tietoja yhdistyksestäsi ja jäsenmaksusta saat jäsenpalvelusta p. 075 324 5540 tai jasenpalvelu(at)mll.fi.

Liity jäseneksi tästä.

MLL:n jäsenenä kuulut oman asuinpaikkakuntasi paikallisyhdistykseen. Jäsenyys on henkilökohtainen, ja liityttyäsi saat henkilökohtaisen jäsenkortin. Jäsenenä saat lukuisia etuja yhteistyökumppaneiltamme: JÄSENEDUT

Lapsen ja nuoren jäsenyys

Myös lapsi voi huoltajan suostumuksella liittyä jäseneksi, maksutta. Lapsille ei valitettavasti toimiteta tällä hetkellä jäsenkortteja. 12 - 17 -vuotiaat saavat vuoden voimassa olevan MLL:n Euro<26-kortin. Heiltäkään ei peritä jäsenmaksua. Jäsenyysvuotta edeltäneenä vuonna 18 vuotta täyttäneet nuoret siirretään automaattisesti aikuisjäseniksi.

Lisätietoa nuorten jäsenyydestä saat MLL:n Nuortennetistä, jonka kautta nuoret voivat myös liittyä MLL:n jäseneksi.

Jäsenyys lahjaksi

Jos haluat antaa MLL:n jäsenyyden lahjaksi eli maksaa jäsenmaksun toisen henkilön puolesta, sekin on mahdollista. Jäseneksi liittäminen edellyttää kuitenkin aina lahjan saajan eli jäseneksi liitettävän henkilön antaman suostumuksen!

Jäsenkortti

Jäsenyys on voimassa muutaman arkipäivän kuluttua liittymisilmoituksen vastaanottamisesta. Noin kuuden viikon kuluttua jäsen saa postitse kirjallisen vahvistuksen jäsenyydestä sekä jäsenkortin. Vuoden alussa liittyville lähetetään jäsenkortti ja jäsenmaksulasku maaliskuussa ns. päälaskutuksen yhteydessä.

Liity jäseneksi tästä.