Ystäväksi äidille

Kaipaatko uutta ystävää Kangasalta? Olet sitten äskettäin Kangasalle muuttanut tai paikkakunnalla jo pidempään asunut äiti, tule mukaan uuteen toimintaamme! Yritämme löytää jokaiselle seuraa kaipaavalle uuden ystävän.

Kuka voi osallistua?

Ystävähakemuksen voi lähettää kuka tahansa Kangasalla asuva äiti, jolla on yksi tai useampi alaikäinen lapsi. Toivomme, että sinulla on aikaa uudelle ystävällesi ja ehdit tavata häntä esimerkiksi kerran viikossa tai joka toinen viikko. Ystävät voivat tavata joko lasten kanssa tai ilman.

Mitä toiminta sisältää?

Kaikille hakijoille yritetään löytää sopiva ystävä. Tämä voi tapahtua nopeasti tai kestää tovin jos toisenkin, joten varauduthan myös odottamaan. Kun sopiva ystäväpari on löytynyt, välitetään uusien ystävysten yhteystiedot toisilleen. Yhdistys voi myös auttaa ensimmäisen tapaamisen järjestämisessä ja helpottaa uuteen ystävään tutustumista. Sen jälkeen ystävät sopivat keskenään tapaamisajankohdat ja -paikat. Toisinaan yhdistys voi järjestää yhteisiä tapaamisia toiminnassa mukana oleville äideille. Toiminta on täysin vapaaehtoista ja yhteisiin tapaamisiin ei ole pakko osallistua.

Heräsikö kiinnostuksesi? Tule mukaan toimintaan täyttämällä alla oleva hakemus tai kysy lisätietoja osoitteesta mllkangasala@gmail.com.

Ystäväksi äidille

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.