Vaavinkaiset ja Taaperoiset

Vertaisryhmät vauvan tai taaperon vanhemmille

Oletko vailla perheellisiä kavereita? Toivoisitko löytäväsi mukavaa puuhaa itsellesi ja lapsellesi? Haluaisitko jutella toisten vanhempien kanssa lasten hoitoon tai käytökseen liittyvistä asioista?

MLL:n Kangasalan yhdistys järjestää keväällä 2018 seuraavat vertaisryhmät pienten lasten vanhemmille:

Taaperoiset Suoramalla (täynnä!)

Ryhmä kokoontuu tiistaisin 6.3.-10.4.2018 klo 9.30-10.30 (yht. 6 kertaa) Suoraman työväentalolla (Tupatie 8, Kangasala). Ryhmään ovat tervetulleita 1-3 -vuotiaat lapset vanhempansa kanssa. Ryhmää ohjaavat Minna Sandelin ja Emilia Mäki.

Osallistumismaksu (sis. kahvitarjoilun) on MLL:n Kangasalan yhdistyksen jäseniltä 10 € ja muilta 15 €. Maksutiedot annetaan paikkavahvistuksen yhteydessä. Vapaapaikkaa (tarkoitettu vähävaraisille perheille) voi hakea vapaamuotoisesti yhdistyksen puheenjohtajalta: mllkangasala.pj(at)gmail.com.

Vaavinkaiset Suoramalla

Ryhmä kokoontuu tiistaisin 20.3.-24.4.2018 klo 10.45-11.45, Huom! 27.3. ei ole tapaamista (yht. 5 kertaa) Suoraman työväentalolla (Tupatie 8, Kangasala). Ryhmään ovat tervetulleita alle 1-vuotiaat lapset vanhempansa kanssa. Ryhmää ohjaavat Saara Lahti ja Maija Rannikko.

VINKKI: Tiesithän, että kaikissa Kangasalan busseissa pääsee kulkemaan maksutta vaunuissa/rattaissa olevan lapsen kanssa! Suoraman kautta kulkevat ainakin linjat 40 ja 42.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Ilmoittaudu ryhmään alla olevalla lomakkeella.

Ryhmiin otetaan 4-8 vanhempi-lapsi -paria.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vaavinkais- ja Taaperoisryhmät on tarkoitettu äidille tai isälle (toki kummatkin vanhemmat voivat tulla) ja ikäryhmään kuuluvalle lapselle. Mielellään ei muun ikäisiä sisaruksia mukaan, ellei kyseessä ole sisarusryhmä. Harrastamme erilaisia vuorovaikutusleikkejä lastemme kanssa ja juttelemme itseämme kiinnostavista lapsiin ja perhe-elämään liittyvistä asioista. Lapselle voi ottaa oman ruuan mukaan tarvittaessa. Ohjattujen kokoontumisten jälkeen ryhmä voi halutessaan jatkaa tapaamisia omaan tahtiinsa.

Ilmoitamme uusien ryhmien alkamisesta nettisivujen uutisosiossa, yhdistyksen Facebook-ryhmässä ja jäsenkirjeessä. Voit myös ilmoittaa kiinnostuksestasi osallistua ryhmään lähettämällä viestin osoitteeseen mllkangasala(at)gmail.com, niin saat heti ensimmäisten joukossa tiedon seuraavan ryhmän ajankohdasta.

Ryhmien järjestämiseksi tarvitaan ennen kaikkea vapaaehtoisia ohjaajia. Mikäli olet kiinnostunut ohjaamaan vaikka yhden 5-8 kertaa kestävän ryhmän vapaaehtoistyönä yksin/kaverin kanssa tai olemaan apuna ryhmän ohjaamisessa, ota yhteyttä osoitteeseen mllkangasala(at)gmail.com!

Ilmoittautuminen vertaisryhmiin

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.