Touhutunti

Touhutunnit ovat kesätauolla, tervetuloa mukaan jälleen syksyllä! Syksyn ryhmät vahvistetaan elokuun alkuun mennessä ja toiminta alkaa elo-syyskuussa. Seuraile näitä sivuja ja Facebook-ryhmäämme.

Tenavien touhutunti on kaikenlaista mukavaa; kiipeilyä, hyppelyä, palloilua, juoksemista, roikkumista - vapaamuotoista touhuamista isolla T:llä! Kokoonnumme Ruutanan koululla maanantaisin klo 16-17, Kirkkoharjun koululla tiistaisin klo 16:30-17:30, Liuksialan koululla torstaisin klo 17-18 ja Huutijärven koululla sunnuntaisin klo 17-18, joissa meillä on käytettävissä kokonainen jumppasali erilaisine touhuvälineineen.

Mukaan mahtuvat kaikki alle kouluikäiset (suositus yli 2 v.) touhuavat tenavat touhumielisten aikuisseuralaistensa kanssa. Mukana on nähty isejä, äitejä, tätejä, setiä, mummoja, pappoja, kummeja jne!  Touhutunti on maksuton, joten tule mukaan iloiseen joukkoomme silloin kun sinulle sopii -  joka kerta, tai silloin tällöin.

Paikalla Kirkkoharjulla on Elisa Tikanmäki, Ruutanassa ja Huutijärvellä vaihtuva ohjaajavuoro ja Liuksialassa Erja Lensu tai Maija Lehtisaari.

Liuksialassa ja Kirkkoharjulla olisi tilaa vielä yhdelle, noin kerran kuussa käyvälle vetäjälle!

Etsimme edelleen yhtä vetäjää mukaan touhutuntirinkiin Kirkkoharjun ja Liuksialan kouluille. Vetäjän tehtävänä on avata ja sulkea ovet, laittaa välineet esille ja huolehtia, että kaikki keräävät tavarat yhdessä takaisin paikoilleen. Vetäjä seuraa päällisin puolin tunnin kulkua, mutta lapset ovat tunnilla vanhempien valvonnassa. Olisiko sinulla kiinnostusta tehtävään? Ota yhteyttä: mllkangasala<at>gmail.com

Ota yhteyttä ja/tai anna palautetta painamalla tästä linkistä.