Touhutunti

Touhutuntien alkamisajankohdat syksyllä 2014:

Ruutana 25.8.ö

Kirkkoharju 16.9.

Liuksiala 28.8.

Huutijärvi 7.9.

Tenavien touhutunti on kaikenlaista mukavaa; kiipeilyä, hyppelyä, palloilua, juoksemista, roikkumista - vapaamuotoista touhuamista isolla T:llä! Kokoonnumme Ruutanan koululla maanantaisin klo 16:30-17:30 (huomaa keväästä muuttunut aika), Kirkkoharjun koululla tiistaisin klo 16:30-17:30, Liuksialan koululla torstaisin klo 17-18 ja Huutijärven koululla sunnuntaisin klo 17-18, joissa meillä on käytettävissä kokonainen jumppasali erilaisine touhuvälineineen.

Mukaan mahtuvat kaikki alle kouluikäiset (suositus yli 2 v.) touhuavat tenavat touhumielisten aikuisseuralaistensa kanssa. Mukana on nähty isejä, äitejä, tätejä, setiä, mummoja, pappoja, kummeja jne!  Touhutunti on maksuton, joten tule mukaan iloiseen joukkoomme silloin kun sinulle sopii -  joka kerta, tai silloin tällöin.

Paikalla Kirkkoharjulla on Elisa Tikanmäki, Ruutanassa ja Huutijärvellä vaihtuva ohjaajavuoro ja Liuksialassa Maija Lehtisaari.

Liuksialassa, Ruutanassa ja Kirkkoharjulla olisi tilaa vielä yhdelle, noin kerran kuussa käyvälle vetäjälle!

Etsimme edelleen vetäjiä mukaan touhutuntirinkiin! Vetäjän tehtävänä on avata ja sulkea ovet, laittaa välineet esille ja huolehtia, että kaikki keräävät tavarat yhdessä takaisin paikoilleen. Vetäjä seuraa päällisin puolin tunnin kulkua, mutta lapset ovat tunnilla vanhempien valvonnassa. Olisiko sinulla kiinnostusta tehtävään? Ota yhteyttä: mllkangasala<at>gmail.com

Ota yhteyttä ja/tai anna palautetta painamalla tästä linkistä.