Touhutunnit

Syksyn 2018 touhutunnit alkavat elo/syyskuussa. Seuraile peruttuja kertoja Facebook-ryhmässämme: https://www.facebook.com/groups/mllkangasala/.

Ryhmät alkavat seuravasti:

Haviseva: 20.8.

Pitkäjärvi: 22.8.

Kirkkoharju: 7.9.

Ruutana: 12.8.

Huutijärvi: 2.9.

Katso kellonajat alta.

Etsimme uusia vetäjiä touhutunneille. Ota yhteyttä: mllkangasala(at)gmail.com, niin kerromme lisää.

Touhutunnit pyörivät pääsääntöisesti koulujen toiminta-aikoina. Seuraile mahdollisesti peruttuja kertoja Facebook-ryhmästämme" MLL Kangasala"

Tenavien touhutunti on kaikenlaista mukavaa; kiipeilyä, hyppelyä, palloilua, juoksemista, roikkumista - vapaamuotoista touhuamista isolla T:llä! Kokoonnumme kaudella 2018-2019 seuraavasti: Havisevan koululla maanantaisin klo 17-18 (uusi tunti!), Pitkäjärven koulun juoksurampilla katsomon takana (2. kerros) keskiviikkoisin klo 16.30-17.30, Kirkkoharjun koululla perjantaisin klo 17.30-18.30, Ruutanan koululla sunnuntaisin klo 17-18 ja Huutijärven koululla sunnuntaisin klo 17-18, joissa meillä on käytettävissä kokonainen jumppasali erilaisine touhuvälineineen.

Mukaan mahtuvat kaikki alle kouluikäiset (suositus yli 2 v.) touhuavat tenavat touhumielisten aikuisseuralaistensa kanssa. Mukana on nähty isejä, äitejä, tätejä, setiä, mummoja, pappoja, kummeja jne!  Touhutunti on maksuton, joten tule mukaan iloiseen joukkoomme silloin kun sinulle sopii -  joka kerta, tai silloin tällöin.

Koululaisille (eskari-ikäisistä 6-luokkalaisiin) järjestämme oman touhutunnin Suoraman koululla sunnuntaisin klo 19-20. Lisätietoja täältä.

Etsimme edelleen vetäjiä mukaan touhutuntirinkiin! Vetäjän tehtävänä on avata ja sulkea ovet, laittaa välineet esille ja huolehtia, että kaikki keräävät tavarat yhdessä takaisin paikoilleen. Vetäjä seuraa päällisin puolin tunnin kulkua, mutta lapset ovat tunnilla vanhempien valvonnassa. Olisiko sinulla kiinnostusta tehtävään? Ota yhteyttä: mllkangasala<at>gmail.com

Ota yhteyttä ja/tai anna palautetta painamalla tästä linkistä.