Shakkikerhot

Shakkilinnan ja MLL:n Kangasalan yhdistyksen yhteistyössä järjestämät shakkikerhot alkavat seuraavasti:

Suoraman koululla torstaisin klo 17.30-18.30 (kevätkausi alkaen 11.1.2018). Kulku pohjoispäädyn B-ovesta.

Vatialan koululla keskiviikkoisin klo 15.30-16.30 (alkaen 10.1.2018).

Mukaan ovat tervetulleita kaikki alakoululaiset. Tarkempi kerhotila ilmoitetaan myöhemmin sähköpostilla kerhoon ilmoittautuneille.

Shakkikerhon vetäjänä toimii Mika Karttunen, jonka opetus on hauskaa ja erilaiset kerholaiset huomioivaa. Shakillista tietämystä Mikalla riittää, sillä hän on seitsenkertainen shakin Suomen mestari ja hänellä on maailman shakkiliitto FIDE:n tunnustama kansainvälisen mestarin arvonimi. Lisätietoja Mikasta ja Shakkilinnan toiminnasta voitte lukea nettisivuiltamme: www.shakkilinna.fi

Miksi shakki?

Shakki tarjoaa monipuolisia virikkeitä aivoille ja on tutkitusti kehittävä ja koulutyötä tukeva harrastus. Shakin avulla opitaan tärkeintä elämässä vaadittavaa taitoa eli ajattelutaitoa. Aiheesta voi lukea laajemmin nettiosoitteemme info-osion kohdasta: ”Miksi shakkia?”.

Kerhotuntien ohjelma ja oppimateriaalit:

Kerhossa ei pelkästään pelata, vaan tutkaillaan myös kehittäviä ja hauskoja tehtäviä. Haluamme tarjota kaikille kerholaisillemme onnistumisen elämyksiä, sopivia haasteita ja mukavan kerhoympäristön. Kerhoon ei ole esitietovaatimuksia, mutta säännöt osaavatkin saavat varmuudella tasoaan vastaavia haasteita.

Hinnat:

Kerhon hinta on 50 euroa/oppilas (sis. ALV 24%),  johon sisältyy kahdeksan kerhokertaa (60 min), hauskasti kuvitettu kerhovihko ja oppimista tukevat interaktiiviset tehtävät. Materiaaleissa riittää mielenkiintoista tekemistä myös kerhon jälkeen. Huom! MLL:n Kangasalan yhdistys tukee kerhotoimintaamme osuudella 20 euroa/kerholainen eli kerhon normaalihinta on 70 euroa/oppilas! Kerhoon voi hakea myös vapaapaikkaa taloudellisin perustein. Vapaamuotoiset hakemukset MLL:n puheenjohtajalle: mllkangasala.pj@gmail.com.

Lisäksi kaikki Shakkilinnan kerholaiset ovat mukana kerhokauden päätteeksi suoritettavassa arvonnassa, jossa arvotaan myyntihinnaltaan 26 euron arvoisia suklaashakkeja.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:

Kaikkia kerhosta kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan Mikalle (mika.karttunen@shakkilinna.fi). Ensimmäiselle kerhotunnille voi tulla tutustumaan ilman sitoumuksia. Lisätietoja voitte kysyä tiedustellen joko puhelimella tai sähköpostilla. Kannattaa myös kurkata nettisivujamme.

mika.karttunen@shakkilinna.fi

p.044 555 6424