Perhekerhot ja perhekahvilat

Perhekerhot ja perhekahvilat ovat aikuisten ja alle kouluikäisten lasten kohtaamispaikkoja. Yhdistyksemme tekee yhteistyötä kunnan perhekerhojen kanssa mm. ylläpitämällä perhekahviloita useissa kunnan perhekerhoissa. Perhekerhot ovat avoimia kaikille, eikä toimintaan tarvitse ilmoittautua mukaan. Tule kerhoilemaan silloin kun siltä tuntuu!

Perhekerhot tarjoavat lapsille seuraa ja mukavaa tekemistä. Paikalla käy lasten kanssa äitejä, isejä, mummoja, pappoja, tätejä, setiä, kummeja jne. Tule jutustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia muiden aikuisten kanssa. Nautit enemmän vanhemmuudesta, ja jaksat arjessa paremmin.

Perhekerhoissa on aina paikalla kaupungin puolesta lastentarhanopettaja, -ohjaaja tai perhetyöntekijä ja yleensä myös yhdistyksemme vapaaehtoistyöntekijä. Joissakin kerhoissa on mukana myös kerhomummi. Perhekerhoissa on viikoittain erilaista ohjelmaa kuten askartelua, lauluhetkiä, keskustelutilaisuuksia vierailevien asiantuntijoiden kanssa ym. Pientä maksua vastaan tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja pikkupurtavaa. Voit syödä myös omia eväitä, sillä kahvitilasta löytyy jääkaappi ja mikro.

Perhekahviloitamme toimii maanantaisin Tursolan päiväkodilla, tiistaisin Pikkolan Omppulassa, torstaisin keskustassa Pikkutaskussa, torstaisin Ruutanan seurakuntakodilla ja perjantaisin Punapaulojen tiloissa Suoramalla ja Huutijärven päiväkodilla.

Kerro meille, miten toivoisit meidän kehittävän perhekerho- ja perhekahvilatoimintaa. Millaista ohjelmaa toivoisit? Toteutamme toiveita mahdollisuuksien mukaan.

Yleiset yhteydenotot perhekerhoihin ja perhekahviloihin liittyen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen mllkangasala@gmail.com.

Uutisia

Ei uutisia