Kirpputorit

Järjestämme Pikkolan koululla kaksi kertaa vuodessa Lastenvaate ja -lelukirppiksen, toisen keväällä, toisen syksyllä. Varaa itsellesi pöytä, ja tule mukaan myyjäksi - tai sitten vaan tekemään mahtavia löytöjä!  Myyjät voivat tuoda oman vaaterekin lisätilaksi myyntipöydän yhteyteen. Kirpparin yhteydessä on kahvio.

Syksyn 2018 kirpputori pidetään la 22.9. klo 9-12 (huom! päivää on vaihdettu aiemmin tällä sivulla olleesta tiedosta). Pöydät on välillä varattu niin nopeasti, että jälleen etusijalla ovat yhdistyksen jäsenet ja sen jälkeen varauksia voivat tehdä muut kangasalalaiset myyjät. Myyntipöytiä tulee tarjolle n. 90/päivä. Vain yksi pöytävaraus per henkilö. Toivomme, että myyjät voivat olla paikalla koko myyntiajan.

Pöytähinnat: 5 €/jäsenet, 10 €/ei-jäsenet. Myyntipöydän yhteyteen voi tuoda oman vaaterekin.

Ilmoittautumislomake aukeaa jäsenille la 1.9.2018 klo 10.00. Mikäli pöytiä jää, voivat varauksia tehdä muut kangasalalaiset su 2.9. klo 18.00 alkaen. Linkki lomakkeeseen avataan 1.9: Ilmoittautumislomake. Otamme muutaman ylimääräisen ilmoittautumisen peruutuspaikkoja varten ennen kuin suljemme lomakkeen. Varasijalle jääneille ilmoitetaan sähköpostilla viikon sisällä lomakkeen sulkemisen jälkeen.

Jäseneksi kannattaa liittyä samantien, niin saat varmimmin varattua pöydän: Liity jäseneksi. Ota yhteyttä, mikäli et ehdi saada jäsenkorttia/laskua ennen kirppistä: mllkangasala(at)gmail.com.

Ovet avautuvat ostajille vasta myyntiajan alkaessa (eli ulko-ovet suljetaan 30 min. ennen kirppiksen alkamista). Tällä haluamme varmistaa myyjille työrauhan pöytänsä järjestämistä varten ja kaikillle ostajille tasapuoliset mahdollisuudet ostosten tekoon. Pyrimme avaaman kahvion n. puolta tuntia ennen myyntiajan alkamista.

HUOM! Ulkomyynti on kielletty!

Otamme mielellämme vastaan ideoita ja palautetta toimintamme kehittämiseksi. Kerro, missä olemme onnistuneet tai mikä kaipaisi kohentamista, mitä emme ole vielä keksineet?

Anna palautetta tästä linkistä