Kakkutalkoot

 

Äitienpäivän kakkutalkoot isille ja lapsille lauantaina 12.5.2018 klo 10.00-11.30

 

Järjestämme Pikkolan koulun kotitalousluokassa äitienpäiväkakkutalkoot isille ja lapsille. Tule valmistamaan lapsen/lasten kanssa persoonallinen ja itse tehty kakku äidille äitienpäiväksi. Tarvitset mukaan vain iloisen ja luovan mielen; yhdistys tuo paikalle kakkupohjia ja koristelutarvikkeita. Oma pyöreä kakkukupu mukaan, niin kakku on helpompi kuljettaa kotiin. Tarvikemaksuna perimme 5 euroa/perhe (maksu käteisellä tapahtumassa). Suosittelemme tapahtumaa yli 3-vuotiaille lapsille.

Ennakkoilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta to 3.5. mennessä. 12 nopeinta perhettä mahtuu mukaan eli ilmoittaudu heti. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille vahvistuksen sähköpostilla 4.5. eli on tärkeää laittaa toimiva sähköpostiosoite lomakkeeseen. Ilmoitathan peruutuksesta kreetta.koistinen<at>gmail.com, mikäli ette pääsekään tulemaan. Ilmoittautumisajan jälkeen mahdollisia vapaita paikkoja voi kysyä samasta s-postista (kreetta.koistinen<at>gmail.com).

Pyrimme ottamaan erityisruokavaliot (esim. gluteeniton, laktoositon) huomioon eli muista mainita niistä ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa!

 

Pikkolan koulu sijaitsee Pikkolan asuinalueella osoitteessa Finnentie 40. Kotitalousluokat ovat koulun itäseinustalla parkkialueen vieressä.

(Kuva: myllynparas.fi)