Ajankohtaista

SPR:n Kangasalan osaston ja MLL:n Kangasalan yhdistyksen yhteinen kerhotoiminta, Terhokerho, on päässyt hyvään vauhtiin Kangasalla. Lue lisää alla olevan linkin kautta ja katso samalla kevään kerhopäivät:
Olemme avanneet nuorisojäsenillemme oman sivun. Keräämme sivun kautta mm. toimintaideoita ja kerromme MLL:n valtakunnallisista palveluista. Käy tutustumassa:
Käy katsomassa päivitetyt jäsenedut alla olevasta linkistä. Muista myös MLL:n valtakunnalliset jäsenedut!
Olemme ottaneet tavaksi lähettää yhdistyksemme jäsenille uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa. Osalta jäsenistä puuttuu kokonaan sähköpostiosoite ja osalla osoite on vanhentunut eli muistathan aina päivittää tietosi jäsenpalveluun: jasenpalvelu(at)mll.fi tai suoraan alla olevalla lomakkeella. Uutiskirje sisältää tietoa ajankohtaisista tapahtumista yms. Listalta voi erota milloin vain laittamalla meille sähköpostia: mllkangasala(at)gmail.com.
Look at the link below: