Ajankohtaista

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen 18.4.2018 klo 18.00 perhetupa Pikkutaskuun, os. Kangasalantie 1067, Sipetan talo. Esityslistalla mm. vuoden 2017 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen hyväksyminen. Kahvitarjoilu.
Myyntipöytien varaus alkaa jäsenillemme la 24.2. klo 10 ja muille su 25.2. klo 18.
Löydät lisätietoja muskareista seuraavan linkin takaa:
SPR:n Kangasalan osaston ja MLL:n Kangasalan yhdistyksen yhteinen kerhotoiminta, Terhokerho, on päässyt hyvään vauhtiin Kangasalla. Lue lisää alla olevan linkin kautta ja katso samalla kevään kerhopäivät:
Olemme avanneet nuorisojäsenillemme oman sivun. Keräämme sivun kautta mm. toimintaideoita ja kerromme MLL:n valtakunnallisista palveluista. Käy tutustumassa:
Käy katsomassa päivitetyt jäsenedut alla olevasta linkistä. Muista myös MLL:n valtakunnalliset jäsenedut!
Olemme ottaneet tavaksi lähettää yhdistyksemme jäsenille uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa. Osalta jäsenistä puuttuu kokonaan sähköpostiosoite ja osalla osoite on vanhentunut eli muistathan aina päivittää tietosi jäsenpalveluun: jasenpalvelu(at)mll.fi tai suoraan alla olevalla lomakkeella. Uutiskirje sisältää tietoa ajankohtaisista tapahtumista yms. Listalta voi erota milloin vain laittamalla meille sähköpostia: mllkangasala(at)gmail.com.
Look at the link below:
RSS ATOM