Etsimme uutta innokasta väkeä MLL:n Kangasalan yhdistyksen hallitukseen!

21.9.2018

Haluaisitko vaikuttaa lapsiperheiden matalan kynnyksen palveluihin ja olla ideoimassa sekä järjestämässä mukavaa toimintaa eri-ikäisille lapsille ja nuorille?

Etsimme kuumeisesti uutta innokasta väkeä MLL:n Kangasalan yhdistyksen hallitukseen! Moni nykyisen hallituksen jäsenestä on ollut mukana jo vuosia, lapset ovat kasvaneet, ja olisi aika antaa tilaa uusille toimijoille. Pystymme parhaiten varmistamaan toiminnan jatkuvuuden, kun saamme mukaan uusia tekijöitä. Hallitustyö mukavassa porukassa on hyvin antoisaa ja MLL:ssa tiedät varmasti tekeväsi tärkeää työtä perheiden hyväksi!

Mikäli haluat lisätietoja, ota yhteyttä esim. sähköpostilla mllkangasala@gmail.com tai tule juttelemaan yhdistysväen kanssa Pikkolan kirppikselle 22.9.! Valitsemme ensi vuoden hallitukseen uutta väkeä marraskuussa eli asiaa ehtii vielä hyvin haudutella.